Μπιλ Κλίντον: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις… εν πτήσει!

Μπιλ Κλίντον: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις… εν πτήσει!

- in ΗΠΑ
59
0

Αντιμέτωπος με νέες αποκαλύψεις για το… αμαρτωλό παρελθόν του βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», πηγές του Δημοκρατικού Κόμματος αναφέρουν ότι τέσσερις γυναίκες ετοιμάζονται υποβάλουν αγωγή σε βάρος του Κλίντον κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για επιθέσεις που, σύμφωνα με τις καταγγέλλουσες, πραγματοποιήθηκα μετά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο.

 Στις αρχές της δεκαετίες του 2000, ο Μπιλ Κλίντον είχε προσληφθεί από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ron Burkle ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε πολύ συχνά ταξίδια ανά τον κόσμο με το ιδιωτικό τζετ του Burkle. Στο ίδιο αεροσκάφος επέβαιναν πολύ όμορφες γυναίκες και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος του είχε δώσει το παρατσούκλι «Air F..k One», κατά το «Air Force One» (του επίσημου προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ).

Οι γυναίκες -η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή- που προτίθενται να καταγγείλουν τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση εργάζονταν ως χαμηλόβαθμες υπάλληλοι στις εταιρείες του δισεκατομμυριούχου Ρον Μπαρκλ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η υπόθεση είναι σε γνώση της Χίλαρι Κλίντον που είναι εξοργισμένη με τo σύζυγό της ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε ένα ακόμα σεξουαλικό σκάνδαλο.