Νέες προκλήσεις από τον «Ντενκτάς της Θράκης»!!!

Νέες προκλήσεις από τον «Ντενκτάς της Θράκης»!!!

- in Θράκη
79
0

Προκλητική ομιλία του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ στο συνέδριο του DEB με ύμνους για τον Ερντογάν

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ομιλία ψευδομουφττου Αχμέτ Μέτε στο συνέδριο του DEB, όπου εκστομίστηκε η απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδος, υπό τη μορφή της ευχής προς τον πρόεδρο του τουρκοκόμματος αυτού να γίνει «ο Ντενκτάς της Θράκης»!!!

Επειδή η ενδοτικότητα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία δεν έχει τελειωμό, ο Αχμέτ Μέτε δεν μπορούσε να παραμείνει σε αυτή την προφανή απειλή κατά της Ελλάδας. Έτσι προέβη σε νέες απειλές σε τουρκοπανυγήρι που διεξήχθη στον Εχίνο Ξάνθης.

Στην ομιλία του μετέφερε τα «χαιρετίσματα» από τον τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και στη συνέχεια τόνισε ότι η «τουρκική μειονότητα» θα αντιδράσει στην όποια προσπάθεια να σταματήσουν οι προσπάθειες των τούρκων πρακτόρων στην Θράκη μας. Αυτό, όπως είπε, είναι το μόνο που ζητάει ο Ερντογάν…

Η ερώτηση που προκύπτει προφανής: Πώς καλείται αυτός που μεταφέρει εντός της χώρας τις εντολές του προέδρου μίας εχθρικά διακείμενης χώρας; Καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να βρεθεί στα λεξικά πέρα από «πράκτορας».

Στην εκδήλωση και την ομιλία του Μέτε παρευρέθη και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος δεν αναφέρεται (από την τουρκική εφημερίδα που δημοσίευσε το ρεπορτάζ) αν μίλησε στην εκδήλωση, όμως σίγουρα φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα όσα ειπώθηκαν εν τη παρουσία του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *